Kevyt roolileikki dom-roolin syventämisen apuna

Tää päivittämistahti on aika surkeaa, mutta koska pidän siitä, että itselläni on joku kanava silloin tällöin kirjata ylös tapahtunutta ja avata elämästäni osaa, jota harva tietää en halua satunnaista kirjoittelua lopettaakaan..

Syksy on tuonut mukanaan ihan hurjan suuria muutoksia elämässä ja sitä kautta myös blogi on jopa unohtunut. Toinen syy hiljaiseloon on ollut se sama syy, josta pari postausta sitten kirjoitin; kinkyilyn ja sessioinnin syventyminen ja ”tasaantuminen” . Asiat eivät tunnu enää niin uusilta ja enkä osaa oikein nähdä miksi joku haluaisi lukea siitä miten Susi milläkin kerralla minua piiskaa tai miten minä istun hänen kasvoillaan. Ehkä kun näiden juttujen kirjoittamiseen itselleen ei enää oikein koe sitä pakottavaa tarvetta ja kommenttejakaan ei lukijoilta tule, ei ole tarpeeksi syytä ”muuten vaan kirjoitella”.

Viime kerralla sessioidessa kokeilimme vähän jotain uutta. Minä nautin ihan todella paljon domroolistani, mutta siihen meneminen on välillä todella vaikeaa erityisesti kun alistettava on se oma rakas kumppani. Susi ehdottikin taannoin, että ottaisimme mukaan vähän roolileikkiä. Että minä olisinkin ”ammattidomina”, jonka asiakkaaksi Susi tulisi eikä me tunnettaisi toisiamme.

Eräänä vapaapäivänä Susi saikin siis lähteä kävelylle ja sillä välin minä valmistelin makuuhuoneemme dominan luolaksi, vedin päälleni varrelliset korkokengät, kiiltävät legginsit sekä korsetin, sidoin hiukseni tiukalle nutturalle ja meikkasin silmäni ylikorostetun kissamaisiksi. Kun Susi sitten soitti ovikelloa, otin tämän vastaan ruoska kädessäni. Ovea avatessani vastapäisestä asunnosta lähtivät naapurit ulkoiluttamaan koiriaan ja voin kuvitella heidän ihmetyksensä jos sattuivat minulle hyvin normaalista poikkeavan habitukseni huomaamaan..

Roolileikki helpotti olemistani ja koko tunnelmaa huomattavasti jo alusta lähtien. Koin olevani paljon rauhallisempi, seesteisempi enkä sortunut yhtä helposti siihen, mihin aikaisemmin olin sortunut; Suden miellyttämisyrityksiin. Luotin enemmän siihen, että kun minä teen mitä ja miten itseäni huvittaa, Susi saa siitä nautintoa. Aikaisemmin olen miettinyt todella paljon mitä Susi saattaisi haluta tai kaivata ja se taas on vaikeuttanut sitä omaa rooliin laskeutumista kovastikin. Toki me olimme (kuten aina) etukäteen keskustelleet asioista, jotka voisivat olla kivoja, mutta otin täysin vapaat kädet joko toteuttaa tai olla toteuttamatta näitä.

Suden astuessa eteiseen hän pyysi käyttää vessaa ja reippaasti ilman käskyjäkin osasi riisua itsensä lähes alasti. Vein hänet tämän jälkeen olohuoneeseen, kysyin onko jotain ehdottomia ei-asioita ja kerroin talon säännöt (kuten turvasanat ja sen, että makuuhuoneeseen siirryttäessä hänellä ei ole enää mitään oikeutta esittää toiveita). Kun Susi oli ymmärtänyt nämä, hänen tuli riisua itsensä täysin alasti ja sai hän kaulapannan kaulaansa.

Siirryimme makuuhuoneeseen, jossa soi tunnelmallinen musiikki, kynttilät paloivat ja sivummalle oli järjestelty kahleita, piiskoja, dildoja ja muuta pientä kivaa. Tunsin itseni ihan älyttömän seksikkääksi asussani (ihan harmittaa ettei otettu kuvaa, olisin voinut jopa täällä sen teille jakaa!) ja roolissani. En pitänyt minkäänlaista kiirettä Sutta katsellessani, piiskatessani tai kosketellessani. Puhuin kun se tuntui hyvältä ja olin hiljaa kun huvitti. Tuo rauha oli ehkä se huomattavin ero edellisiin tämän roolijaon sessioihimme verrattuna ja olin erittäin huojentunut kun tajusin, että voin antaa itselleni  luvan nautiskella siitä. Huomasin myös Suden nauttivan (ja Session jälkeen vielä asian ihan juttelemalla varmistin) ja tajusin miten hassua on, etten ole aikaisemmin osannut ottaa sitä aikaa ja olla rauhallinen. Hassua siksi, että se on yksi niistä asioista, joita eniten kaipaan itse subina ollessani. Haluan minun domini ottavan kaiken maailman ajan, katselevan minua, leikkivän minulla, kiusaavan minua ilman minkään valtakunnan kiirettä. Ja siitä huomasin nauttivani myös ollessani itse siinä domin asemassa.
Ja voi kuinka hauskaa olikaan istua Suden jalkojen välissä tämän maatessa selällään ja leikkiä, kutitella, venytellä hänen kyrpäänsä ja pallejaan. Tai istua tämän kasvoille juuri niin pitkäksi tai lyhyeksi aikaa kuin huvitti. Tai kiusata Sutta piikkipyörällä ympäri kehoa. Tai viedä tämä kesken kaiken vessaan, koska dominaa nyt sattui kusettamaan ja se sub on paljon kivempi pönttö kuin se posliininen..

Pari asiaa juuri tämä Sessio avasi minussa ja ymmärryksessäni todella vahvasti. Toinen oli jo mainitsemani rauha. Se, että kun minä otan sen oman aikani ja teen juuri niinkuin minä haluan, silloin myös miellytän Sutta parhaiten. Ja toinen oivallus oli, että domina en välttämättä kaipaa tai tarvitse orgasmia. Alistaminen kutittelee jotain täysin toisia kohtia aivoissa ja kropassa kuin se subina oleminen (jolloin orgasmittomuus on ehkä julminta mitä voin keksiä) ja se suurin nautinto tulee aivan muusta kuin välttämättä edes yhdynnästä saati orgasmista. Ja nyt tahdon selventää, että myöskään ollessani itse subina ei pääpointtina todellakaan ole yhdyntä tai orgasmi, mutta niitä haluan, kaipaan ja himoitsen täysin eri tavalla kuin domina ollessaan.

Tää kevyt roolileikki auttoi avaamaan juttuja pääni sisällä ja Session jälkeen olo oli ihan erilainen kuin koskaan aikaisemmin. Täytyy alkaa roolileikkimään enemmänkin..

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kevyt roolileikki dom-roolin syventämisen apuna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s