Bileinto

Me ollaan Suden kanssa aika surkeita bailaajia ja bilettäjiä. Ei jakseta kumpikaan hullutella aamuyöhön tavallisina viikonloppuiltoina ja kinkybilettäjiäkään meistä ei (..vielä..) ole kuoriutunut. Viime viikkoina on kuitenkin haaveiltu, että nyt pitäisi kyllä päästä johonkin ja luonnollisesti päätimme suunnata lokakuun Pervpark-bileisiin, niissä kun oli viimeksi niin upeeta.

Tämä oli suunnitelma kunnes eilen tuli vastaan tieto Pervparkien lopettamisesta. Tämä tuntui itselle jotenkin suunnattoman surulliselta uutiselta vaikka vaan kerran kyseisissä juhlissa tuli vierailtua. Mutta ehkä juuri siksi.. Ne olivat se ensimmäinen askel tämän oman pervoilun viemisestä vain minun ja Suden välisestä toiminnasta jonnekin puolijulkiseen paikkaan. Ensimmäinen askel ihan oikeasti nähdä ja tavata muitakin pervoja. Ja jo ensimmäisen kerran jälkeen ympäristö ja juhlat tuntuivat kotoisilta, lämpimiltä ja sellaisilta, että sinne tahtoo palata. Kinkyily on kivaa kahdestaan, mutta onhan se nyt välillä kivaa myös porukalla!

Ja nyt se edes hitusen tuttu mahdollisuus on poissa ja tavallaan on tunne alkupisteessä olemisesta. Vaikka toki nyt yksien kinkybileiden jälkeen on hieman pienempi kynnys mennä toisiin muualle, mutta kyllä se nyt jännittää niin perkeleesti kun pitää taas mennä ihan tuntemattomaan paikkaan ja uuteen ympäristöön.. Olisi ollut niiiiin kovin ihana mennä vielä edes kerran sinne vähän tuttuun Wildclub-kartanoon ja saada/antaa piiskaa ja nähdä muita upeita kinkytyyppejä! Että laitan nyt sille pienelle tähdelle taivaalla sellaisen pienenpienen toiveen jäähyväisbileistä.

Pervparkin sivuilla bileiden lopettamisen syyksi kerrotaan tehtävien kasaantumisesta vain muutamien harteille ja tarjonnan olevan jo tarpeeksi suurta. Olen ihan valtavan iloinen, että tällaisia iltoja on järjestetty ja nostan hattua Iralle ja muulle kartanon väelle, he ovat tehneet ihan mielettömän hyvää työtä! Ja ainakin itselleni aloittelevana ja skeneen vasta tutustuvana tyyppinä nimenomaan Pervpark oli bileistä se, joka tuntuivat helpoiten lähestyttävältä. Edelleen, vaikka jo jonkun verran olenkin siitä aloittelijasta kasvanut, skenen tapahtumat tuntuvat hieman.. pienen piirin suljetuilta jutuilta. Ja se on tietysti maan ja kinkypiirien koon huomioonottaen täysin luonnollista, mutta kyllä sellaisiin juhliin lähteminen tällaiselle ujolle ja aralle tuntuu melko suurelta kynnykseltä. Enkä edes osaa oikein sanoa mikä tämän mielikuvan luo! Ja voi olla, että olen totaalisen väärässä, omat kinkybilekokemukseni kun rajoittuvat vain yhteen Pervparkiin sekä Subspacen järjestämiin juhliin.

Ehkä tämän ujon sekä aran pitäisi vaan rohkaistua ja lähteä kokemaan sekä katsomaan, että pitävätkö ne ennakkoluulot ja mielikuvat paikkansa. Ainakin nuo kahdet aiemmat bileet ovat olleet kaikkea muuta kuin sulkeutuneet tai uusille naamoille nyrpistelevät, joten todennäköistä on, että mielikuvat pettävät muidenkin kohdalla.

Nyt siis vaan kinkybilevinkkejä kehiin, tää tyttö tahtois pervoilemaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s