Vesileikeistä vielä

Reilu kuukausi sitten kirjoitin hämmentävästä, nolostuttavasta ja samalla niin kiihottavasta jutusta; vesileikkien aloittamisesta. Tuntuu, että tuosta Suden kanssa käydystä keskustelusta, jännittyneisyydestä ja nolostelusta on paljon pidempi aika kuin todellisuuden puolitoista kuukautta, niin rennosti me asiaan nykyään suhtaudumme ja niin monin tavoin me olemme asiaan tutustuneet.

Tuon reilun kuukauden aikana olen päihtyneen, lempeän seksin yhteydessä vessaan mennessäni kysynyt josko Susi tahtoisi mukaan, olen D:nä käskyttänyt Suden vessan lattialle ja pissannut tämän päälle, olen omatoimisesti kuvannut itseäni pissalla ja lähettänyt videon Sudelle, olen ollut alistettuna ja päätynyt pissaamaan… Tämä lista tuntuu niin pitkältä, että itsekin alan ihmetellä miten olemme edes ehtineet kaikkeen tähän, vielä kun näiden juttujen lisäksi on ollut sitä vaniljaseksiä, pikapanoja, rakastelua sekä bdsm-juttuja. Ei voi kyllä valittaa ettei tämä tyttö saisi seksiä!

Vesileikit on nyt se uusin ja jännittävin juttu ja siitä syystä sitä tulee nyt niin aktiivisesti harrastettua. Kumpikaan meistä ei usko samppanja-aktiivisuuden jatkuvan näin suurena ihan jo siitä syystä, että uusia innostavia juttuja tulee eteen jatkuvasti ja ne vanhat intoa aiheuttavat jäävät vähemmälle huomiolle vakiinnuttaen samalla asemansa seksielämässämme. Ihan varmasti jokainen lukija tunnistaa tunteen kun joku uusi asia, seksiin tai muuhun elämän osa-alueeseen liittyvä tulee eteen ja sitä tajuaa kuinka paljon se oikeastaan kiinnostaakaan. Silloin sitä tahtoisi keskittää kaiken energiansa ja aikansa vain siihen. Vesileikkien suhteen meillä eletään tuota tunnetta juuri nyt. Ja se on ihan hurjan hauskaa!

Kuten aiemmassa postauksessakin kerroin, tämän aiheen toi esille Susi ja hän on meistä se, joka on aiheesta enemmän täpinöissään kuin allekirjoittanut. Itsekin siis olen todella innoissani, mutta ehkä enemmän Suden innon ansiosta. Saan suunnattoman suurta nautintoa kun Susi nauttii ja sitä kautta pikkuhiljaa olen itsekin löytänyt omaa kiinnostusta ja suhdetta vesileikkeihin. Olen katsonut aihepiirin pornoa ja huomannut yllätyksekseni kiihottuvani ja jopa lauenneeni noiden videoiden ansiosta. Olen myös pikkuhiljaa huomannut ajatuksen dominoinnin ja virtsaamisen yhdistämisestä olevan suunnattoman kiihottava, sitä on jo kerran tullut hieman testailtuakin.

Mutta kaikkein eniten tällä hetkellä saan iloa ja nautintoa irti siitä kuinka fiiliksissä Susi on. Kuinka ihanalta tuntuukaan seurata kun toinen löytää itsestään uusia puolia ja saada olla mukana niitä toteuttamassa! Ja sitä kautta myös löytää itsestä kaikkea uutta. Tässä koko ajan vaan vahvistuu tunne, että tämä seksuaalinen matka uusine ja yllättävine käänteineen tulee jatkumaan koko lopun elämän ja haluan pitää itseni auki ihan kaikelle mitä vastaan tulee. Ja olenpa kuulkaa onnellinen, että minulla on vierellä ihminen, jonka kanssa voin nuo käänteet täysin rehellisesti ja avoimesti vastaanottaa!

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Vesileikeistä vielä

 1. Vesileikki? Siis jos kyse virtsaamisesta niin miksi tuollainen häveliäs ilmaisu? Minä ainakin kusen virtsaa, en vettä:-) Muutenhan sitä kutsuttaisiin virtsaamisen sijaan vesittämiseksi jos virtsaputkesta(ei vesiputkesta) tulisi virtsan sijaan vettä. Kultainen suihkukin on parempi ilmaisu.

  Tykkää

  1. Välillä on päiviä kun se kuseminen on juuri sopivan rivo ilmaisu, toisina tekee mieli puhua vähän nätimmin ja häveliäämmin.
   Onneks rakkailla harrastuksilla on monia nimiä, joten fiiliksestä riippuen voi sitten käyttää sitä mikä parhaalta tuntuu. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s